Ons kantoor inschakelen? Bel direct.
Spoed of geen spoed, Luuc staat u graag te woord.

Wanneer schakelt u ons incassobureau in?

Ons incassobureau inschakelen doet u bij voorkeur direct nadat uw vordering opeisbaar is geworden. Dit gebeurt doorgaans zodra de overeengekomen betalingstermijn is verstreken.

Door snel incassomaatregelen te treffen vergroot u de kans op succes. Om een incassoprocedure te starten moet uw schuldenaar in gebreke zijn gesteld. Weet u niet hoe u een schuldenaar in gebreke moet stellen of heeft u een spoedzaak?

Pijltje naar beneden

Neem vrijblijvend contact op

Buitengerechtelijke incasso.

Direct na het inschakelen van ons incassobureau starten wij met het zorgvuldig bestuderen van uw vordering en het aanschrijven van uw schuldenaar. Er wordt snel contact gezocht zodat wij risico's kunnen beperken en de situatie kunnen inschatten.

Wanneer de schuldenaar niet reageert, onvindbaar is of een persoonlijke afspraak noodzakelijk is dan bezoeken wij hem, haar of het betreffende bedrijf op locatie; een debiteurenbezoek.

Iedere incassoprocedure is uniek en wordt op de meest tactische wijze aangepakt, het is vooraf niet te bepalen welke stappen worden ondernomen. Het incasseren van een vordering op een notoire wanbetaler vergt tenslotte een andere aanpak dan op een consument die tijdelijk in financiële moeilijkheden verkeert.

Samengevat:
puntjeNo cure no pay incasso
puntjeBij succes slechts 10% succesfee
puntjeLandelijke dekking
puntjeGratis debiteurenbezoek
puntjeRente wordt ook geïncasseerd
puntjeUw dossiers zijn online te volgen
puntjeGerechtelijke procedure is niet verplicht
puntjeGeen abonnements- of andere verborgen kosten

Pijltje naar beneden

Incassoprocedure starten

Gerechtelijke incasso.

Als het buitengerechtelijk incasseren van een vordering niet mogelijk is dan wordt op basis van het opgebouwde dossier onderzocht of een gerechtelijke procedure rendabel is.

Voorafgaand aan een gerechtelijke procedure ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte. Een gerechtelijke procedure is dus geen verplichting en trachten we altijd te voorkomen. We onderzoeken mogelijkheden en beperken risico's middels een verhaalsonderzoek. Het onderzoeken van de verhaalsmogelijkheden is kosteloos en onderdeel van een debiteurenbezoek.

Pijltje naar beneden

Incassoprocedure starten

Lees verder over onze werkwijze, stappenplan of tarieven.

Pijltje naar beneden

U kunt ook bellen naar 06 - 52 46 26 17