Ons kantoor inschakelen? Bel direct.
Spoed of geen spoed, Luuc staat u graag te woord.

Werkwijze.

Naast het starten van een reguliere incassoprocedure (lees: het aanschrijven van de schuldenaar en het onderhouden van telefonisch contact), bezoeken wij schuldenaren op locatie.

Waarom een debiteurenbezoek?

Door een schuldenaar aan te schrijven brengt u openstaande vorderingen onder de aandacht maar u bereikt niet altijd het gewenste resultaat. Middels een debiteurenbezoek maken wij vorderingen en situaties bespreekbaar. Mogelijke risico's kunnen worden beperkt en het voeren van een gerechtelijke procedure wordt vaak voorkomen.

Het debiteurenbezoek.

Onze ervaren incassospecialist bezoekt schuldenaren op locatie om de daadwerkelijke reden van de achterstallige betaling bloot te leggen, om hierna de juiste beslissingen te kunnen nemen. Eventuele problemen en/of risico's worden geïnventariseerd, verholpen en/of ontkracht en wij informeren de schuldenaar over de consequenties van zijn of haar betalingsgedrag.

Wij benaderen en behandelen iedere schuldenaar - bedrijf en particulier - met respect en maken op een vriendelijke doch zakelijke wijze duidelijk dat uw vordering voldaan moet worden. Wordt uw vordering betwist dan dient de schuldenaar dit te onderbouwen, zodat bezwaren kunnen worden ontkracht.

Onze werkwijze wordt door zowel opdrachtgevers als schuldenaren als prettig ervaren; met een succesvol resultaat tot gevolg.

Pijltje naar beneden

Incassoprocedure starten

Pijltje naar benedenLees verder over het stappenplan

Pijltje naar beneden

U kunt ook bellen naar 053 - 851 06 00