Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit Enschede

Je hebt een bedrag te vorderen en je wilt een incassobureau inschakelen vanuit Enschede. Dat kan!

Voor mij is het belangrijk om te weten waarom je dit wilt. Ben je zelf woonachtig of werkzaam in Enschede óf verblijft de schuldenaar in Twente? Weet je waarom je vordering niet wordt betaald en wat heb je zelf al ondernomen om de vordering te incasseren?

Mijn incassobureau is reeds 10 jaar gevestigd in Enschede en helpt jou graag. Vanuit Twente incasseer ik vorderingen op schuldenaren in heel Nederland. 

Debiteurenbezoek

Mijn incassobureau incasseert vorderingen op zowel particulier als bedrijven. Dit doe ik niet alleen door schuldenaren aan te schrijven via post, whatsapp en e-mail maar ik bezoek schuldenaren ook op locatie, waaronder Enschede.

Niet iedereen reageert op schriftelijke betalingsverzoeken. Het is menselijke om je “kop in het zand” te steken wanneer je een aantal (financiële) tegenslagen hebt gehad. Ik bespreek incassodossiers daarom graag persoonlijk. Een brief kan je tenslotte makkelijk negeren, een bezoek negeren is een stuk lastiger. 

Enkele voordelen:

Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeNo cure no pay incasso
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeBij succes slechts 10% succesfee
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeLandelijke dekking
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeGratis debiteurenbezoek
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeRente wordt ook geïncasseerd
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeJe dossiers zijn online te volgen
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeOptionele gerechtelijke procedure
Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeGeen abonnementskosten

Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit EnschedeGeen verborgen kosten

Buitengerechtelijke incasso in Enschede.

Een incassoprocedure start ik met het aanschrijven van de schuldenaar. Als de schuldenaar niet reageert dan bezoek ik de schuldenaar op locatie.

Het is voor mij niet belangrijk of de schuldenaar in Enschede woonachtig is of werkt. Mijn incassobureau kent een landelijke dekking en bezoek schuldenaren in heel Nederland.

Minimaal 70% van de gerechtelijke procedures kunnen we voorkomen. Dit realiseer ik door incassoprocedures zonder tussenkomst van een rechter te incasseren. Ik stuur aan op een buitengerechtelijke oplossing.

Dit hoeft uiteraard lang niet altijd een schikking te zijn, integendeel. Als een vordering inhoudelijk wordt betwist dan zorgen we ervoor dat bezwaren worden weerlegd en jij het geld ontvangt waar je recht op hebt.

Wil je precies weten wat mijn incassobureau voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. 

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

A. Rueda
Lees verder
Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden.
C. van Montfoort
Lees verder
Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is.
J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.
P. Ransijn
Lees verder
Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.
L. Tijman
Lees verder
Doortastend en in duidelijke taal opgetreden.
M. Gargili
Lees verder
Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat je vak.

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Ik wil een incassobureau inschakelen vanuit Enschede

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier