"Rapport Voorwerk II"

Picture of Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring

Rapport voorwerk II

Door incassokosten te berekenen volgens rapport voorwerk II of de Nederlandse wetgeving is een buitengerechtelijke incassoprocedure voor u als opdrachtgever betaalbaar.

Tegelijkertijd wordt uw schuldenaar niet belast met onacceptabel hoge incassokosten.

Schuldenaren betaalden voor 2012:

Hoofdsom en rente tot en met:

  • 250 euro: 37 euro
  • 500 euro: 75 euro
  • 1.250 euro: 150 euro
  • 2.500 euro: 300 euro
  • 3.750 euro: 450 euro
  • 5.000 euro: 600 euro
  • 10.000 euro: 700 euro
  • 20.000 euro: 800 euro
  • 40.000 euro: 1.000 euro

Kijk voor meer informatie over Rapport Voorwerk II op rechtspraak.nl (de link opent in een nieuw venster)

Let op:

Ik bereken incassokosten sinds 1 juli 2012 niet meer volgens rapport voorwerk II maar conform de Nederlandse wetgeving. Rapport voorwerk II was tot 1 juli 2012 een richtlijn voor Nederlandse rechters om acceptabele incassokosten te bepalen.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

A. Rueda
Lees verder
Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden.
C. van Montfoort
Lees verder
Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is.
J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.
P. Ransijn
Lees verder
Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.
L. Tijman
Lees verder
Doortastend en in duidelijke taal opgetreden.
M. Gargili
Lees verder
Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat je vak.

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier

Right Menu Icon