LEES VERDER

Zeker, waarmee mag ik je helpen?  Voor particulieren lijkt het soms onmogelijk om een incassobureau te vinden. In mijn ogen onterecht.

Als particulier een incassobureau inschakelen?

"De verwachting dat je het geldbedrag snel gaat ontvangen begrijp ik volledig.  Tot het moment dat blijkt dat je wordt belazerd door de tegenpartij."

LEES VERDER

LEES VERDER

Welke info deel jij?

Als schuldeiser weet je alles van de schuld. Deel deze informatie zodat we samen kunnen zorgen dat het geldbedrag succesvol wordt geïncasseerd. Hoe is de schuld ontstaan?

I. Elsinga, google review

“”

Luuc heeft me goed geholpen. Hij kan zich goed inleven in beide partijen. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en is hij strategisch en juridisch goed onderlegd.

LEES VERDER

10+ jaar ervaring

Particulieren schakelen reeds 10 jaar mijn incassobureau in, gelukkig naar volle tevredenheid (ook voor mij).  Op no cure no pay basis; incasseer ik niets dan betaal je ook niets.

T. van den Bos, google review

“”

Een meedenker met goede ideeën en goede raad, zonder direct met een rekening te zwaaien.

LEES VERDER

Bezoek op locatie

Hoe is jouw vordering incasseer? Door écht contact te maken. Ik incasseer vorderingen op particulieren en bedrijven middels een debiteurenbezoek

P. Ransijn

“”

Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.

LEES VERDER

Gratis advies

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn? Neem gerust contact op. Ik informeer je gratis en vrijblijvend.

Vandaag nog in actie

Hoe langer je wacht, des te moeilijker het wordt om een vordering te incasseren.