"wat is mijn werkwijze"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

Wat is mijn werkwijze

Naast het starten van een reguliere incassoprocedure (lees: het aanschrijven van de schuldenaar en het onderhouden van telefonisch contact), bezoek ik schuldenaren op locatie.

Waarom een debiteurenbezoek?
Door een schuldenaar aan te schrijven breng je openstaande vorderingen onder de aandacht maar je bereikt niet altijd het gewenste resultaat. Middels een debiteurenbezoek maak ik vorderingen en situaties bespreekbaar. Mogelijke risico’s kunnen worden beperkt en het voeren van een gerechtelijke procedure wordt vaak voorkomen.

Het debiteurenbezoek

In mijn rol als ervaren incassospecialist bezoek ik schuldenaren op locatie om de daadwerkelijke reden van de achterstallige betaling bloot te leggen, om hierna de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Eventuele problemen en/of risico’s worden geïnventariseerd, verholpen en/of ontkracht en ik informeer de schuldenaar over de consequenties van zijn of haar betalingsgedrag.

Ik benader en behandel iedere schuldenaar – bedrijf en particulier – met respect en maak op een vriendelijke doch zakelijke wijze duidelijk dat jouw vordering voldaan moet worden. Word je vordering betwist dan dient de schuldenaar dit te onderbouwen, zodat bezwaren kunnen worden ontkracht.

Mijn werkwijze wordt door zowel opdrachtgevers als schuldenaren als prettig ervaren; met een succesvol resultaat tot gevolg.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

Luuc heeft geheel kosteloos mij voorzien van advies. Zelfs on het weekend. Daarna komt hij er later ook nog op eigen initiatief op terug. Dat geeft blijk van hart voor de zaak. En ik ben hem zeker enorm dankbaar. Het is een hulplijn die je soms net even nodig hebt. Luuc enorm bedankt voor je hulp.

Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo) Avatar
Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo)

Luuc heeft mij enorm goed geholpen! Had het niet zonder hem voor elkaar kunnen krijgen 👍🏼Professioneel, gericht en persoonlijk. Zekere aanrader.Bedankt Luuc!

Youssef Avatar
Youssef

gemaild en direct een reactie, waardevol en begaan met het probleem. een woord SUPER

Haije Volbeda Avatar
Haije Volbeda

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier