"wat doe je als je (ex) huurder niet betaald"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring

Wat doe je als je (ex) huurder niet betaald

Dan wil je waarschijnlijk:

  1. de huurschuld laten incasseren;
  2. de huurwoning verhuren aan een nieuwe huurder.

Welke wensen je ook hebt: 
Geef huurzaken uit handen aan een betrouwbare partner met verstand van zaken.

Er wordt binnen 24 uur geprobeerd om een minnelijke oplossing te vinden middels een buitengerechtelijke procedure.

Een buitengerechtelijke procedure leidt helaas niet altijd tot een oplossing. Als je huurder niet wil of kan betalen en/of de huurwoning niet vrijwillig verlaat, zal de huurovereenkomst via een gerechtelijke procedure worden ontbonden en een ontruimingsvonnis worden verkregen. Door landelijk samen te werken met gerechtsdeurwaarders kan een landelijke dekking, snelheid en efficiëntie worden garandeerd. Gezamenlijk verzorgen wij de gehele onbindings- en/of ontruimingsprocedure.

No cure no pay huurincasso 

  • Je huurder heeft een huurachterstand?
    puntje
  • Een huurovereenkomst moet worden ontbonden?
    puntje
  • Je hebt andere wensen?

Voor het beste resultaat neem je snel contact op.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

Snel geholpen en ook met meerdere opties gekomen. Goede uitleg! Enorm blij mee! De vragen waar ik mee zat waren snel beantwoord!
tamatasan Avatar
tamatasan
Luuc heeft geheel kosteloos mij voorzien van advies. Zelfs on het weekend. Daarna komt hij er later ook nog op eigen initiatief op terug. Dat geeft blijk van hart voor de zaak. En ik ben hem zeker enorm dankbaar. Het is een hulplijn die je soms net even nodig hebt. Luuc enorm bedankt voor je hulp.
Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo) Avatar
Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo)
Mijn ervaring met Incassobureau Luuc Rikken is fantastisch. Hij maakt tijd voor je en zoekt alles keurig uit. Mij heeft hij enorm geholpen en ik hoop als u ergens mee zit waar Luuc je mee kan helpen dan raad ik hem zeer zeker aan. Gr Stella
Stella Heinink Avatar
Stella Heinink

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier