"trots op het resultaat en wat mijn klanten over mij zeggen"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met hun incassoproblemen. Dit doe ik zoveel mogelijk op no cure no pay basis, waarbij schuldenaren persoonlijk worden bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, neem contact op.

Klantervaringen

Het incasseren van vorderingen vind ik fantastisch. Mijn klanten willen uiteraard liever geen incassobureau inschakelen. Des te fijner is het als zij alsnog het geldbedrag ontvangen waar zij recht op hebben. Van particulier tot bedrijf, ik laat mijn klanten graag zelf aan het woord. 

A. Rueda
Lees verder
Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden.
C. van Montfoort
Lees verder
Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is.
J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.
P. Ransijn
Lees verder
Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.
L. Tijman
Lees verder
Doortastend en in duidelijke taal opgetreden.
M. Gargili
Lees verder
Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat je vak.

Wat mijn klanten zeggen

UITSTEKEND
9 recensies op
Samuel Kusenuh
Samuel Kusenuh
Februari 23, 2021.
Geverifieerde
Geweldige samenwerking gehad met Luuc. Hij wist meteen de juiste maatwerk te bieden wat resulteerde in snel resultaat (2 weken!). Bedankt voor je hulp Luuc. Zeker een aanrader
Lees verder
Youssef
Youssef
Januari 29, 2021.
Geverifieerde
Luuc heeft mij enorm goed geholpen! Had het niet zonder hem voor elkaar kunnen krijgen 👍🏼 Professioneel, gericht en persoonlijk. Zekere aanrader. Bedankt Luuc!
Lees verder
Tamara van Wijgerden
Tamara van Wijgerden
Januari 14, 2021.
Geverifieerde
Fantastische persoonlijke service! Wat een verschil met een groot incassobureau. Heb Luuc als heel vaardig, betrokken, flexibel, accuraat, meedenkend en oplossingsgericht ervaren. Heel prettig.
Lees verder
tamatasan
tamatasan
December 18, 2020.
Geverifieerde
Snel geholpen en ook met meerdere opties gekomen. Goede uitleg! Enorm blij mee! De vragen waar ik mee zat waren snel beantwoord 👍👍👍
Lees verder
Manon Welvaarts
Manon Welvaarts
December 8, 2020.
Geverifieerde
Snel en goed geholpen door Luuc!
Lees verder
s r
s r
Oktober 24, 2020.
Geverifieerde
Inge Elsinga
Inge Elsinga
September 1, 2020.
Geverifieerde
Luuc heeft me goed geholpen. Zijn persoonlijke werkwijze heeft zeker bijgedragen aan de goede afloop en maakte de communicatie met hem zeer prettig. Hij kan zich goed inleven in beide partijen. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en is hij strategisch en juridisch goed onderlegd.
Lees verder
Trudie van den Bos
Trudie van den Bos
Augustus 24, 2020.
Geverifieerde
Een meedenker met goede ideeën en goede raad, zonder direct met een rekening te zwaaien.
Lees verder
Luuc Rikken
Luuc Rikken
Maart 30, 2020.
Geverifieerde
"Luuc heeft me goed geholpen. Zijn persoonlijke werkwijze heeft zeker bijgedragen aan de goede afloop en maakte de communicatie met hem zeer prettig. Hij kan zich goed inleven in beide partijen. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en is hij strategisch en juridisch goed onderlegd."
I. Elsinga
via Google review
"Een meedenker met goede ideeën en goede raad, zonder direct met een rekening te zwaaien."
T. van den Bos
via Google review
"Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden."
A. Rueda
Utrecht
"Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is."
C. van Montfoort
Arnhem
"Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is."
J. Hoosemans
Arnhem
"Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt."
P. Ransijn
Nijmegen
"Doortastend en in duidelijke taal opgetreden."
L. Tijman
Zwolle
"Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat jouw vak."
M. Gargili
Kampen
"Zeer makkelijk in gebruik (...) het is fijn dat we het hoofdstuk toch nog positief afsluiten."
T. Robijn
Emmeloord
"Prima"
P. Oonk
Deventer
"Toch iets ontvangen. Jammer dat (...) failliet is, bedankt voor de moeite."
T. Ijtsma
Purmerend
"Keurig afgehandeld."
W. Lindenboer
Oosterhout
"Lang zelf geprobeerd de facturen te innen zonder resultaat. Super! Bedankt voor de snelle service, had ik het maar eerder geweten. "
O. Langeveld
Zwolle
"Alle openstaande facturen voldaan. (...) Pitbull!"
N. Daniels
Echt

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier

Wil je weten wat ik zou doen in jouw situatie? Stel je vraag gratis via het contactformulier of bel 06 - 524 626 17

Heb je vragen? Ik help je graag via WhatsApp