"ik neem mijn unieke werkwijze stap voor stap met je door"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

Hoe werkt het?

Voor een succesvol incassoresultaat doorloopt een incasso opdracht een aantal stappen. 

1.

 Incasso jurist inschakelen

Je hebt geen betaling ontvangen en je wilt de vordering ter incasso aanbieden aan mijn incassobureau. Meld je incasso opdracht gratis aan of neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik geef jouw schuldenaar (consument/particulier) middels het versturen van een schriftelijke ingebrekestelling de laatste mogelijkheid om de vordering binnen 14 dagen te betalen zonder tussenkomst van mijn incassobureau. Dit is een wettelijke vereiste. Een ingebrekestelling is onderdeel van incassoprocedure.

Handelt de schuldenaar namens een bedrijf dan sommeren we de schuldenaar om binnen 2 dagen te betalen. Het schrijven van een ingebrekestelling is dan doorgaans niet meer nodig.

2.

 Debiteurenbezoek

Wanneer reactie op (digitale) herinneringen, aanmaningen en/of een door mijn kantoor verzonden sommatie uitblijft dan wordt een debiteurenbezoek afgelegd. Zowel bedrijven als particulieren worden persoonlijk bezocht. 

De schuldenaar wordt op locatie bezocht om de reden van de achterstallige betaling vast te stellen.

Eventuele problemen en/of risico’s worden geïnventariseerd, verholpen of ontkracht en de betreffende schuldenaar krijgt de mogelijkheid om rechtsmaatregelen te voorkomen middels een (algehele) betaling.

Betalingsregelingen worden uiteraard uitsluitend in overleg met jou getroffen.

Optie:
Het is tijdens een debiteurenbezoek mogelijk om geleverde goederen uit jouw naam terug te vorderen. Neem contact op voor de voorwaarden.

Resultaat 1: 

Het geïncasseerde bedrag wordt uitgekeerd.

Resultaat 2:

Indien het niet mogelijk is om het verschuldigde bedrag direct te incasseren, bijvoorbeeld door onwelwillendheid van de schuldenaar, dan worden de verhaalsmogelijkheden middels een debiteurenbezoek in kaart gebracht.

Minstens 80% van de incasso dossiers kan ik incasseren zonder tussenkomst van een (kanton)rechter.

Mocht ik onverhoopt toch adviseren om een gerechtelijke procedure te starten, dan wordt deze procedure volledig door mijn incassobureau verzorgd.

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn? Neem contact op, ik informeer je geheel gratis en vrijblijvend.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

Snel en goed geholpen door Luuc!
Manon Welvaarts Avatar
Manon Welvaarts
Fantastische persoonlijke service! Wat een verschil met een groot incassobureau. Heb Luuc als heel vaardig, betrokken, flexibel, accuraat, meedenkend en oplossingsgericht ervaren. Heel prettig.
Tamara van Wijgerden Avatar
Tamara van Wijgerden
Snel geholpen en ook met meerdere opties gekomen. Goede uitleg! Enorm blij mee! De vragen waar ik mee zat waren snel beantwoord!
tamatasan Avatar
tamatasan

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier

Right Menu Icon