"Welk incassobureau in Enschede móet je inschakelen?"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

Welk incassobureau in Enschede móet je inschakelen?

Er is maar één écht persoonlijk incassobureau gevestigd in Enschede. Ik ben niet voor niets gestart met mijn incassobureau; om het beste incassobureau in Enschede en omstreken te ontwikkelen.

Het is mijn ervaring dat zowel bedrijven als particulieren een incassobureau in Enschede inschakelen als de schuldenaar is gevestigd in deze woon- of vestigingsplaats. Geheel begrijpelijk, zéker in mijn geval omdat ik schuldenaren bezoek op locatie.

J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.

Anno 2020 is mijn incassobureau weer gevestigd in Enschede. Sinds 2010 help ik klanten met het incasseren van vorderingen vanuit Haaksbergen, Hengelo en Enschede. Mijn klanten bevinden zich in heel Nederland en België.

Wat is het belangrijkste als je zoekt naar een goed incassobureau? Is de vestigingsplaats het belangrijkste? Zeker niet maar het helpt wel. 

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn? Neem contact op, ik informeer je gratis en vrijblijvend.
Voor het beste advies vraag ik je om zoveel mogelijk informatie te delen. Deel liever te veel informatie dan te weinig.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

A. Rueda
Lees verder
Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden.
C. van Montfoort
Lees verder
Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is.
J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.
P. Ransijn
Lees verder
Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.
L. Tijman
Lees verder
Doortastend en in duidelijke taal opgetreden.
M. Gargili
Lees verder
Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat je vak.

Wanneer een incassobureau in Enschede inschakelen?

Je hebt een bedrijf of je bent een particulier die een bedrag te vorderen heeft? Je bent gevestigd (of woonachtig) in Enschede of omstreken… of de schuldenaar is gevestigd in Enschede? Dan ben ik je man. Sterker nog, zelfs bedrijven uit Azië weten mijn incassobureau te vinden. Uiteraard voornamelijk omdat ook zij googelen op “incassobureau Enschede“, want zo gaat dat tegenwoordig.

Wat moet je doen voordat je een incassobureau in Enschede kunt inschakelen? Voordat je een incassobureau kunt inschakelen moet de schuldenaar een ingebrekestelling (14-dagen brief) hebben ontvangen. Natuurlijk kan ik deze ingebrekestelling ook voor je opstellen, geheel kosteloos en als onderdeel van een buitengerechtelijke incassoprocedure. Voldoet de schuldenaar het bedrag niet binnen 14 dagen dan kan ik kosten verhalen op de schuldenaar. Ook wanneer een debiteurenbezoek in Enschede noodzakelijk is dan zijn deze kosten (grotendeels) gedekt. 

Lees voor meer informatie verder over mijn tarieven.

Incasso debiteurenbezoek in Enschede

Weet je waarom je vordering niet wordt betaald? Wat heb je zelf al ondernomen om de vordering te incasseren? Mijn incassobureau incasseert vorderingen op zowel particulier als bedrijven. Dit doe ik niet alleen door schuldenaren aan te schrijven via post, whatsapp en e-mail maar ik bezoek schuldenaren ook op locatie, waaronder Enschede.

Niet iedereen reageert op schriftelijke betalingsverzoeken. Het is menselijke om je “kop in het zand” te steken wanneer je een aantal (financiële) tegenslagen hebt gehad. Ik bespreek incassodossiers daarom graag persoonlijk. Een brief kan je tenslotte makkelijk negeren, een bezoek negeren is een stuk lastiger.

Buitengerechtelijke incasso in Enschede

Een incassoprocedure start ik met het aanschrijven van de schuldenaar. Als de schuldenaar niet reageert dan bezoek ik de schuldenaar op locatie.

Het is voor mij niet belangrijk of de schuldenaar in Enschede woonachtig is of werkt. Mijn incassobureau in Enschede kent een landelijke dekking en bezoekt schuldenaren in heel Nederland.

Minimaal 70% van de gerechtelijke procedures kunnen we voorkomen. Dit realiseer ik door incassoprocedures zonder tussenkomst van een rechter te incasseren. Ik stuur aan op een buitengerechtelijke oplossing omdat dit veel kosten en tijd bespaard voor jou als schuldeiser.

Dit hoeft uiteraard lang niet altijd een schikking te zijn, integendeel. Als een vordering inhoudelijk wordt betwist dan zorgen we ervoor dat bezwaren worden weerlegd en jij het geld ontvangt waar je recht op hebt. Wil je precies weten wat mijn incassobureau voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier

Right Menu Icon