"ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

gratis consult

Is maatwerk nodig, bijvoorbeeld omdat het een complex incassodossier betreft of omdat je vordering wordt betwist? Dan onderzoeken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie?
leg je dossier gratis voor
  •  

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

Mijn ervaring met Incassobureau Luuc Rikken is fantastisch. Hij maakt tijd voor je en zoekt alles keurig uit. Mij heeft hij enorm geholpen en ik hoop als u ergens mee zit waar Luuc je mee kan helpen dan raad ik hem zeer zeker aan. Gr Stella
Stella Heinink Avatar
Stella Heinink
Snel en goed geholpen door Luuc!
Manon Welvaarts Avatar
Manon Welvaarts
Luuc is super behulpzaam, reageert snel en geeft enorm goed advies.
Iman Lilli Avatar
Iman Lilli

Buitengerechtelijk

Ik incasseer vorderingen zoveel mogelijk zonder tussenkomst van een rechter. Mijn cliënten besparen hiermee proceskosten, waaronder het griffierecht en executiekosten. Schuldenaren kunnen mij bovendien dagelijks bereiken, ook ’s avonds. Hiermee verhoog ik de kans op succes (en dus een kostenbesparing) aanzienlijk.

Bij geen resultaat betaal je niets (no cure no pay). Ik span mij dus maximaal in om jouw vordering te incasseren. Bij succes verrekenen we slechts 10 procent met het incassoresultaat. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de incassobranche verstop ik de provisie niet in ingewikkelde voorwaarden. 

Vanzelfsprekend verhalen we zoveel mogelijk kosten op de schuldenaar.

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn?
Leg je dossier gratis aan mij voor

Debiteurenbezoek

Afhankelijk van de hoofdsom, reistijd en incassozaak. Word je vordering bijvoorbeeld betwist, kunnen we de schuldenaar lokaliseren en betreft het een particulier of een bedrijf?

Het doel van een debiteurenbezoek is het voorkomen van een langdurige en kostbare gerechtelijke procedure.

advies op maat

Gerechtelijk

Afhankelijk van de hoogte van de vordering en het expertiseniveau. Een gerechtelijke procedure is altijd maatwerk. Leg je dossier gratis voor.

advies op maat

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn? Neem contact op, ik informeer je gratis en vrijblijvend.
Voor het beste advies vraag ik je om zoveel mogelijk informatie te delen. Deel liever te veel informatie dan te weinig.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

Luuc heeft me goed geholpen. Zijn persoonlijke werkwijze heeft zeker bijgedragen aan de goede afloop en maakte de communicatie met hem zeer prettig. Hij kan zich goed inleven in beide partijen. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en is hij strategisch en juridisch goed onderlegd.
Inge Elsinga Avatar
Inge Elsinga
Luuc heeft geheel kosteloos mij voorzien van advies. Zelfs on het weekend. Daarna komt hij er later ook nog op eigen initiatief op terug. Dat geeft blijk van hart voor de zaak. En ik ben hem zeker enorm dankbaar. Het is een hulplijn die je soms net even nodig hebt. Luuc enorm bedankt voor je hulp.
Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo) Avatar
Niek Schenkeveld (reanimerendoejezo)
Luuc geeft duidelijke adviezen en het is prettig dat dit zo op maat kan! Top.
Anoes Melse Avatar
Anoes Melse

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier

Right Menu Icon