"Wanneer kan je mijn incassobureau inschakelen?"

Luuc Rikken
Mijn naam is Luuc Rikken, praktisch ingestelde incasso jurist met 10+ jaar incasso- en deurwaarderservaring. Al tien jaar help ik via mijn incassobureau particulier en bedrijf met alle mogelijke incassoproblemen. Ik werk zoveel mogelijk op no cure no pay basis. Schuldenaren worden persoonlijk bezocht. Wil je weten wat ik adviseer in jouw situatie, leg je probleem aan mij voor.

Wanneer kan je mijn incassobureau inschakelen?

Mijn incassobureau inschakelen doe je bij voorkeur direct nadat je vordering opeisbaar is geworden. Dit gebeurt doorgaans zodra de overeengekomen betalingstermijn is verstreken.

Door snel incassomaatregelen te treffen vergroot je de kans op succes.

Om een incassoprocedure te starten moet je schuldenaar doorgaans in gebreke zijn gesteld, met name als de schuldenaar een consument (particulier) is. Geen paniek, het opstellen en versturen van een ingebrekestelling is onderdeel van een incassoprocedure. 

Het opmaken en versturen van een aanmaningsbrief is onderdeel van een incassoprocedure. Meld je vordering gerust aan, dan stuur ik (indien noodzakelijk) een aanmaningsbrief naar de schuldenaar.

Enkele voordelen:

Incasso jurist met 10+ jaar ervaring
No cure no pay incasso
Debiteurenbezoek
Bij succes slechts 10% succesfee
Landelijke dekking
Rente wordt ook geïncasseerd
Je dossiers zijn online te volgen
Optionele gerechtelijke procedure
Geen abonnementskosten

Geen verborgen kosten
Geen minnelijk kostenrisico
Incassobureau voor particulier
Incassobureau voor bedrijf

Wil je precies weten wat ik adviseer in jouw situatie en wat hiervoor de kosten zijn? Neem contact op, ik informeer je gratis en vrijblijvend.

Voor het beste advies vraag ik je om zoveel mogelijk informatie te delen. Deel liever te veel informatie dan te weinig.

Buitengerechtelijke incasso

Direct na het inschakelen van mijn incassobureau start ik met het zorgvuldig bestuderen van je vordering en het aanschrijven van jouw schuldenaar. Er wordt snel contact gezocht zodat ik risico’s kan beperken en de situatie kan inschatten.

Wanneer de schuldenaar niet reageert, onvindbaar is of een persoonlijke afspraak noodzakelijk is dan bezoek ik hem, haar of het betreffende bedrijf op locatie; een debiteurenbezoek.

Iedere incassoprocedure is uniek en wordt op de meest tactische wijze aangepakt, het is vooraf niet te bepalen welke stappen worden ondernomen. Het incasseren van een vordering op een notoire wanbetaler vergt tenslotte een andere aanpak dan op een consument die tijdelijk in financiële moeilijkheden verkeert.

Klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

A. Rueda
Lees verder
Hartelijk dank voor uw bereidheid mijn vragen te beantwoorden.
C. van Montfoort
Lees verder
Zeer accuraat, behulpzaam en meedenkend om tot een goede oplossing te komen. Zelfs als deze oplossing voor hen zakelijk niet aantrekkelijk is.
J. Hoosemans
Lees verder
Ik ben blij dat ik heb vertrouwd op je ervaring hierin. Het geeft me veel stress om hoe oneerlijk en geraffineerd deze mevrouw is.
P. Ransijn
Lees verder
Je hebt duidelijk vaker met dit bijltje gehakt. Bedrag vanochtend ontvangen, bedankt.
L. Tijman
Lees verder
Doortastend en in duidelijke taal opgetreden.
M. Gargili
Lees verder
Uitstekend incassobureau dat ik mijn netwerk van harte kan aanbevelen. (...) Luuc je verstaat je vak.

Meer weten? Of mijn incassobureau inschakelen?

Luuc Rikken Incasso jurist klein

Mijn naam is Luuc Rikken, incasso jurist met 10+ jaar incasso-, creditmanagement- en deurwaarderservaring. Ik help je graag van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen? Bel, Whatsapp of e-mail mij.

Bel of WhatsApp voor incasso advies:

Liever contact via e-mail? Mijn e-mailadres is luuc@luuc.eu of gebruik het contactformulier